Upplev 80-talet med Nintendo retro

16 januari 2022 Lily Hansen

editorial

Vill du komma tillbaka till 80-talet, eller låta ditt barn uppleva en del av det? Vad säger en hel del om 80-talet när det kommer till spel? Jo, såklart: Nintendo. 

Nintendo-spelen var otroligt uppskattade och något som fanns i de flesta hem. Bland alla de olika spelen kunde man sitta i flera timmar och spela. Det är inte samma sak som spelen som finns idag—det går nog inte ens att jämföra. Inget går upp emot ett härligt, klassiskt spel som Mario. 

Om du vill uppleva allt detta, då ska du köpa dig en retrokonsol. Det kostar inte en förmögenhet, och du, dina vänner, och barn får alla chansen att uppleva den gamla goda tiden igen. Det blir lite charm över det hela, eftersom du inte kommer uppleva dagens HD-kvalité när du spelar på ett Nintendo. Kvaliteten blir lite sämre, precis som den var på 80-talet, och du får resa tillbaka och uppleva de gamla tidernas populära spel. 

 

image

 

Håll dig road

Trots att Super Mario är ett av de mest populära spelen, så finns det en risk att man tröttnar. Men du behöver inte oroa dig. För om du köper ett nintendo retro, så finns det många spel att välja mellan. Med nästan 90 olika spel kommer du hålla dig road en lång stund. Minns ni till exempel det roliga, gamla Aladdin, där man skulle bekämpa olika saker för att ta sig vidare? 

Du behöver inte betala en förmögenhet för att få spela dessa spel. Även om det inte är originalvaran, så är det en vara som duger gott och väl. Du kan köpa ett Nintendo retro för runt en femhundralapp. Hur galet bra pris är inte det? 

Alla ska ha möjligheten att få njuta av det gamla 80-talets spel. Så passa på du med och unna dig själv en retrokonsol. 

Fler nyheter